Soepele Samenwerking: Renovatieproject Ambrosiuslaan Amstelveen

Soepele Samenwerking: Renovatieproject Ambrosiuslaan Amstelveen

De renovatiewerkzaamheden aan de Ambrosiuslaan in Amstelveen zijn succesvol afgerond. Binnen de Mercuur Groep staat het project bekend als toonbeeld van doeltreffend plannen, uitwerken en communiceren, voornamelijk vanwege de snelheid waarmee we het aanlooptraject wisten af te ronden. Na ontvangst van de aanvraag van opdrachtgever Eigen Haard schakelde het volledige bouwteam in de hoogste versnelling. Dankzij een naadloze afstemming met onze ketenpartners wisten we het project razendsnel van uitvraag naar uitvoering te brengen. Hierdoor was het mogelijk om binnen slechts twee maanden na de oorspronkelijke aanvraag de persoonlijke bezittingen van de bewoners al naar de tijdelijke bergingen te verhuizen. Uiteraard leverden onze collega’s een bijdrage door de bewoners de helpende hand te reiken.

De werkzaamheden omvatten een renovatie aan drie portiekflats, waarbij een reeks aan verbeteringen werd doorgevoerd. De entrees, portieken, bergingen en garages van de flats zijn onderworpen aan een alomvattende energetische upgrade. Daarnaast werden de entreedeuren vervangen en is tevens de brandveiligheid geoptimaliseerd. Deze renovatie resulteert niet alleen in een modern verblijf, maar draagt ook bij aan een duurzamere en veiligere leefomgeving voor de bewoners.

Wij bedanken onze collega’s, onderaannemers, opdrachtgever Eigen Haard en de bewoners voor hun tomeloze inzet. Wat een samenwerking!

Foto's (2)

Meer nieuws