10 koopwoningen en 5 huurappartementen | Opdrachtgever: Mercuur Projecten | Broek in Waterland | 2019-2020

In 2019 en 2020 ontwikkelt, bouwt en verkoopt Mercuur 10 riante woningen in Broek in Waterland: Plan van Dis. Onder de vlag van Mercuur Projecten BV zijn we verantwoordelijk voor de gehele projectontwikkeling. Mercuur Bouw BV verzorgt de bouw en verkoop van de 10 koopwoningen en 5 naastgelegen huurappartementen.

Plan Van Dis is een kleinschalig woningbouwproject tegen de prachtige oude kom van Broek in Waterland, nabij het bekende Havenrak en de Broekerkerk. Plan Van Dis bevat een verscheidenheid aan vormen zoals landhuizen, een stolp en een hooihuisboerderij met voorhuis en kaakberg. Alle koopwoningen beschikken over twee eigen parkeerplaatsen en liggen aan doorgaand vaarwater.

Architectenbureau w3 uit Broek in Waterland heeft de woningen ontworpen in de typisch Broeker bouwstijl. Daken bedekt met keramische dakpannen, gevels met veel hout, hier en daar wat baksteen en sierlijk getimmerde dakgoten maken deze bouwstijl zo geliefd. Vanuit diverse woningen kijkt u over de Drs. J. van Disweg naar de weilanden, waar Het Dee uitmondt in De Leek richting Overleek.

Duurzaam uitgevoerd
Alle woningen worden uitgevoerd met een warmtepomp-installatie. Een warmtepomp verwarmt de woning en zorgt voor warm water. De warmtepompinstallatie wordt geplaatst in plaats van een gasgestookte CV-ketel en wordt aangesloten op het centrale verwarmingssysteem. Door warmte uit de bodem te halen maakt de installatie bruikbare energie. Duurzame energie dus!

Elke woning is uniek! 
Woning 1 & 2
Woning 3
Woning 4
Woning 5
Woning 6
Woning 7
Woning 8
Woning 9
Woning 10

Wilt u meer weten? Op Plan van Dis vindt u uitgebreide informatie waaronder prachtige impressies en tekeningen. Voor meer informatie over het inschrijvings- en verkooptraject kunt u het beste contact opnemen met Hoekstra & van Eck Makelaars, kantoor Monnickendam. 

Hoekstra & Van Eck Makelaars
Kerkstraat 64, 1141 BJ Monnickendam
Telefoon: 0299-654000
Email: monnickendam@hoekstraenvaneck.nl

Terug naar overzicht
+8
Politie keurmerk veilig wonen