Rode draad in ons werk is de tevreden opdrachtgever én eindgebruiker

Mercuur Bouw is een eigentijdse bouw(team)partner, met een werkwijze die is gericht op duurzame en economische oplossingen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Rode draad in ons werk is de tevreden opdrachtgever én eindgebruiker. We zijn vooruitstrevend,  flexibel en vooral betrokken. We houden de lijnen graag kort en creëren daarmee laagdrempelig contact voor onze relaties. Dat wij daarbij transparant zijn is voor ons vanzelfsprekend.

ONZE VISIE
Openheid, samenwerken, vertrouwen, betrokkenheid en verzorgd. Dat zijn de kernwaarden waarop onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd.

ONZE MISSIE
In een open en eerlijk overleg denken wij mee en geven wij onze opdrachtgever passend en reëel advies, om zo samen duurzaam vastgoed te kunnen realiseren. Hierbij maken wij gebruik van moderne technieken zoals BIM en LEAN. Met trots kunnen we zeggen dat we blind varen op het team van vaste medewerkers. Hun dagelijkse inzet is voor ons en tevens voor onze klanten van onschatbare waarde. Samen bouwen we aan duurzame toekomst.

Wij streven waar mogelijk naar duurzame bouwmethodes en slimme, economische oplossingen voor zowel de klant, de eindgebruiker als onze leefomgeving. Mooi gezegd natuurlijk. Maar wat we zeggen maken we ook graag waar. Om onze belofte in te kunnen lossen leunen we sterk op ons toegewijde team: ervaren en kwaliteits- en kostenbewuste vakmensen die elke opdracht professioneel maar nuchter van A tot Z aanpakken, oftewel: van offerte tot oplevering, inclusief gepaste nazorg.

Ook voor Mercuur Bouw als organisatie maken we duurzame keuzes; om ons bedrijf financieel gezond en groeiend te houden, besteden we veel aandacht aan analyses en evaluaties, zien we erop toe dat onze omzet gestaag en kwalitatief groeit en is verspreid over verschillende werkgebieden.

We zien toe op continuïteit in kwaliteit én de borging daarvan. Bijvoorbeeld door het gebruik van software zoals Snagstream maar uiteraard ook door de inzet van de nieuwe generatie. Leerlingen krijgen bij ons een warm welkom en verwerven vakkennis onder de hoede van onze ‘oudgedienden’. Op deze manier geven wij nieuwkomers op de arbeidsmarkt de kans om praktijkervaring op te doen en zorgen we er tegelijkertijd voor dat kostbare kennis niet wegsijpelt uit ons bedrijf.

Politie keurmerk veilig wonen