Net voor de vakantie verhuisde JMS Textservice van de Julianaweg naar hun nieuwe kantoor aan… de Julianaweg! Het vertaalbureau van Marcel Steur en Afra Braan betrok de eerste verdieping in het pand van Administratiekantoor Hein Koning op nummer 224A. 

“Het relatief nieuwe onderkomen was toch aan een kleine metamorfose toe voordat we hier aan de slag konden”, legt Marcel uit. “JMS is gespecialiseerd in het vertalen van juridische en financiële stukken, waarbij de kleinste details niet over het hoofd mogen worden gezien. Daarbij is het uitsluiten van storende elementen zoals lawaai, echo’s, resonantie en agressieve kleuren cruciaal voor de correctheid en de doorlooptijd van de te vertalen dossiers. De akoestiek en geluidsisolatie rondom onze werkplekken zijn daarom van groot belang.”

Mercuur Bouw was verantwoordelijk voor de complete renovatie; van advies en sloopwerkzaamheden tot en met de inrichting. Inclusief coördinatie en aansturing van nevenaannemers en leveranciers. Denk hierbij aan demontage van plafonds, verwijderen van vloerbedekking, plaatsen van tussenwanden, installeren van airconditioning en WTW-systeem, montage van nieuwe systeemplafonds, de algemene bouwtechnische begeleiding en natuurlijk advies over geluidsisolatie en akoestiek i.v.m. de werkzaamheden van JMS Textservice. Niet alleen de ruimtes met werkplekken, maar ook de toiletten, de keuken, de kantine en de serverruimte zijn onder handen genomen.

Mercuur Bouw wenst Marcel Steur, Afra Braan en alle medewerkers van JMS Textservice veel succes op de nieuwe locatie. Aan het uitzicht –vrij zicht op het IJsselmeer– kan het in ieder geval niet liggen! Gaat dat overigens niet ten koste van de concentratie?

» Website JMS Textservice
» Website Hein Koning

Meer nieuws

Wensen JMS vertaald naar productieve werkplekken

Wensen JMS vertaald naar productieve werkplekken

Politie keurmerk veilig wonen