Mooie opkomst van enthousiaste geïnteresseerden maken verkoopdag Plan van Dis een succes

Mooie opkomst van enthousiaste geïnteresseerden maken verkoopdag Plan van Dis een succes

Afgelopen zaterdag mochten we een mooi aantal enthousiaste aanwezigen verwelkomen op de bouwplaats van Plan van Dis. Veel positieve en belangstellende reacties namen we in ontvangst op de bouwplaats aan de Drs. J van Disweg. We presenteerden de kavels, namen de mensen mee in het verhaal van de ontwikkeling en lieten ruimte voor vragen. Benieuwd zijn we dan ook naar de verdere ontwikkeling qua verkoop. Inschrijven voor en bieden op een woning kan tot 24 juni 12.00 uur.

Onder de vlag van Mercuur Projecten BV zijn we verantwoordelijk voor de gehele projectontwikkeling. Mercuur Bouw BV gaat de bouw verzorgen van de 10 woningen en 5 naastgelegen huurappartementen. We houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Was u verhinderd? Op www.planvandis.nl vindt u de meest recente informatie over de huizen en het plan. Voor meer informatie over het inschrijvings- en verkooptraject kunt u het beste contact opnemen met Hoekstra & van Eck Makelaars, kantoor Monnickendam. Kerkstraat 64, 1141 BJ Monnickendam. Telefoon: 0299-654000. Email: monnickendam@hoekstraenvaneck.nl.

Meer nieuws