Niets gaat boven een ervaring ter plekke, ook als u op zoek bent naar een nieuwbouwwoning. Maar in tijden van coronamaatregelen zijn open dagen minder vanzelfsprekend. Mercuur Bouw besloot daarom deel te nemen aan de Amsterdamse Nieuwbouwdag Online.

Op zaterdag 20 juni kunt u vanaf 20.00 uur via de Nieuwbouwdagpagina op amsterdamwoont.nl virtueel allerlei projecten bezoeken, waaronder ons nieuwbouwproject Plan van Dis. Tijdens een talkshow zijn er gesprekken met deskundigen en video-impressies van projecten in Amsterdam en regio. Bovendien kunt u tijdens de uitzending via een live chat direct in gesprek met ons of andere aanbieders!

Voor de Amsterdamse Nieuwbouwdag Online maakte Mercuur Bouw deze video-impressie van nieuwbouwproject Plan van Dis:Talkshow: gesprekken met specialisten, video-impressies projecten
Het programma wordt opgenomen in de studio van AT5. De presentatie is in handen van Susanne Heering, bekend van onder meer de AT5-serie Bouw Woon Leef. Zij ontvangt in de talkshow nieuwbouwmakelaar Eefje Voogd en financieel specialist Maarten Bouwman van de Rabobank. Met hen gaat ze in gesprek over de ontwikkelingen in de woningmarkt, het nieuwbouwaanbod in Amsterdam en regio en de financieringsmogelijkheden. De studiogesprekken worden afgewisseld met video-impressies van nieuwbouwprojecten waarin nog woningaanbod beschikbaar is.

Via live chat in gesprek met de aanbieders
Zowel tijdens als na de uitzending kunt u als kijker via een live chat met ons en andere aanbieders in gesprek over de projecten en over de onderwerpen die in de talkshow aan de orde komen.

Uitzending vanaf 20.00 uur via amsterdamwoont.nl
De uitzending begint om 20.00 uur en is te bekijken via amsterdamwoont.nl/nieuwbouwdag. Op dezelfde dag vindt de uitreiking van de Amsterdamse Nieuwbouwprijs plaats. Voor de helderheid: de projecten die meedoen aan de Amsterdamse Nieuwbouwprijs zijn allemaal al opgeleverd en bewoond. De projecten die tijdens de talkshow voorbijkomen, zijn andere projecten. Deze zijn vaak nog in aanbouw en er zijn nog woningen beschikbaar.

Schrijf het in uw agenda: zaterdag 20 juni, om 20.00 uur. U kunt erbij zijn via deze link. Tot dan!
 

Meer nieuws

Mercuur doet mee! Zaterdag 20 juni: online talkshow Amsterdamse Nieuwbouwdag

Politie keurmerk veilig wonen