Mercuur Bouw is donderdag 7 juli verhuisd naar het nieuwe adres in Purmerend. Op bedrijventerrein Baanstee-Noord hebben alle medewerkers het afgelopen jaar hard gewerkt om een compleet nieuw bedrijfspand te realiseren. We willen iedereen die z’n steentje heeft bijgedragen ontzettend bedanken.

Het nieuwe adres: 
Polderweg 3
1446 AA Purmerend 


Alle andere zaken blijven ongewijzigd, zoals telefoonnummers en ons postbus-adres. 

Ons nieuwe onderkomen bevat ruim 1100 m2 kantoorruimte en een werkplaats van bijna 650 m2. Zo beschikken we over een veelvoud aan ruimte in vergelijking met het oude verblijf in Edam. Dat betekent dat we weer een tijdje vooruit kunnen! We zijn vanzelfsprekend ontzettend trots en vinden het geweldig om deze stap voorwaarts te kunnen maken.

Zaterdag 5 november OPEN DAG
Zaterdag 5 november organiseren wij een open dag. Iedereen is van harte welkom! Vanaf 10.00 tot 18.00 uur wordt het gehele pand opengesteld voor bezoekers. Natuurlijk staat er voor u een hapje en een drankje klaar. Ook voor uw kinderen is er vertier en wat ‘lekkers’. Rondom het pand is er voldoende plaats om gratis te parkeren. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zouden het zeer op prijs stellen als u een kijkje komt nemen. Tot 5 november!

PS. Ons voormalige pand aan de Nijverheidstraat 35d in Edam staat nog te koop. Meer informatie: www.rcmakelaars.nl

Meer nieuws
Politie keurmerk veilig wonen