Mercuur Bouw nieuwe naamsponsor van voormalig Gerrit de Beer / E.T.B. Cas Sombroek Toernooi
Zondag 29 maart vindt voor de ‘eerste’ keer het Mercuur Bouw Gymtoernooi plaats. Met als doel om de jeugd in beweging te krijgen en te houden verbindt Mercuur Bouw haar naam voor de komende 3 jaar aan dit toernooi van gymnastiek- en turnvereniging St. Mauritius uit Volendam. Daarmee is Mercuur Bouw de trotse opvolger van de eerdere naamdragers (Gerrit de Beer en E.T.B. Cas Sombroek).

Het Mercuur Bouw Gymtoernooi is een jaarlijks terugkerend evenement voor de jongste leden van de vereniging. Alle kinderen van de basisgym en toestelgym maken zondag hun opwachting in Sporthal de Opperdam. Ruim 150 jongens en meisjes zullen hun kunsten vertonen, zoals koprollen, handstanden, trampolinespringen, draaien om de stangen en kapriolen op de evenwichtsbalk.

Onder leiding van wedstrijdleider Jaap Zwarthoed doorlopen alle recreanten een circuit van 4 toestellen. Tevens zal de selectie van St. Mauritius een mooie demonstratie verzorgen. Uiteindelijk ontvangen alle deelnemers een medaille, krijgen de groepswinnaars een beker en zal de uiteindelijke winnaar naar huis gaan met een joekel van een trofee!

St. Mauritius verwelkomt Mercuur Bouw tot de groep van teamsponsors, bordsponsors en vrienden van St. Mauritius die de vereniging een warm hart toedragen.

Alle vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s kunnen deze kanjers zondag vanaf 10.30 uur komen aanmoedigen in Sporthal de Opperdam. Mercuur Bouw is er in ieder geval bij!

Meer nieuws
Politie keurmerk veilig wonen