Een mutatie is een uitgelezen mogelijkheid om een woning te transformeren. Van sociale sector naar vrije sector of omgekeerd – van huur naar koop of vice versa. Mercuur Bouw brengt, in overleg met de opdrachtgever, de woning in topconditie voor een eventuele nieuwe status. Vanzelfsprekend verricht Mercuur Bouw ook mutatieonderhoud aan woningen die gewoon hun eigen kwalificatie behouden.

Badkamer, keuken, toilet, elektriciteit, riolering, plafonds en vloeren krijgen waar nodig een nieuwe jeugd. Desgewenst wordt de woning optimaal geïsoleerd en van ventilatie voorzien, realiseren we een nieuwe eigentijdse indeling, zorgen voor brandwerende maatregelen en plaatsen nieuwe granito vloeren. Speciaal voor de renovatie ontwikkelde Mercuur Bouw een innovatieve oplossing die het kitten van granito vloeren overbodig maakt. Snel, efficiënt en gegarandeerd waterdicht. Tot in de plintjes verzorgd dus!

Mercuur Bouw levert woningen in een razend tempo op, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Oplevering binnen 10 dagen is geen uitzondering!

Maak kennis!

Klaar voor een samenwerking?

Contact opnemen
Politie keurmerk veilig wonen