Uw huurwoning snel terug in topconditie

Mercuur Bouw begrijpt: (mutatie)woningen zijn bij voorkeur ‘gisteren’ gereed voor oplevering. Onze planning is daarom strak. Van sociale sector naar vrije sector of omgekeerd, van huur naar koop of vice versa; Mercuur Bouw is expert in het in een razend tempo opleveren van (mutatie)woningen zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Dat doen we met een eigen team van vakspecialisten, onze vaste toeleveranciers en vertrouwde derde partijen.

Rode draad in ons werk is de tevreden opdrachtgever én eindgebruiker.
Mercuur Bouw brengt de woning terug in topconditie, in nauw overleg met opdrachtgever en eindgebruiker en met grondige kennis van de huurbepaling. Badkamer, keuken, toilet, elektriciteit, (centrale) verwarming, riolering, wanden, plafonds en vloeren worden opgeknapt of geheel vervangen. De woning wordt optimaal geïsoleerd en voorzien van eigentijdse ventilatie. Desgewenst zorgen we voor een herindeling en treffen we brandwerende maatregelen. Snel, efficiënt, tot in de plintjes verzorgd. 

Dit zegt Marcel (bewoner mutatiewoning Amstelveen) over ons:
"Nog niet zo lang geleden zijn we hier komen wonen. Mercuur Bouw heeft de gehele woning gerenoveerd. Alles was heel netjes afgewerkt, het zag er perfect uit bij oplevering. We waren vooral ook heel blij dat Mercuur Bouw een nieuwe cv-ketel heeft geplaatst. Verder was de communicatie onderling heel fijn, al met al zijn we ontzettend tevreden!" 


Politie keurmerk veilig wonen