Werken bij het leukste bouwbedrijf van Noord-Holland?
Wij zoeken een werkvoorbereider!


Wat je gaat doen
Als Ervaren Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en -begeleiding van verschillende nieuwbouw-, onderhoud en renovatieprojecten. Binnen die projecten neem je zowel in de planfase als tijdens de uitvoering de lead in het naleven en bewaken van afspraken over tijd, kwaliteit en geld. In overleg met de projectleider stel je (kleine) calculaties en uitvoeringsplannen op, verzorg je de inkoop van diverse onderdelen en maak je afspraken met onderaannemers en leveranciers. Je signaleert tijdig knelpunten, controleert (bouw)tekeningen of BIM modellen en past deze waar nodig aan.

Binnen een enthousiast team van projectleider(s), werkvoorbereider(s) en uitvoerders kun jij je eigen werk organiseren. De voortgang van je werkzaamheden verantwoord je bij onze Projectleider. Zo rond je elk project af met een positief resultaat, tevreden opdrachtgevers en gelukkige bewoners.

Dit moet je kunnen
Je bent in het bezit van een diploma mbo bouwkunde met aanvullende opleidingen of hbo Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of een gelijkwaardige opleiding, en hebt 3 tot 5 jaar ervaring in een bouwbedrijf of bij een bouw gerelateerd bedrijf. Je hebt knowhow van branchespecifieke producten, (duurzame) materialen en methoden, en ben je goed op de hoogte van actuele wettelijke bouwregelgeving en besluiten. Ervaring met BIM is een pre. Verder ben je een proactief organisatietalent met sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Je werkt klantgericht, bent nieuwsgierig en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.

Goede vooruitzichten
Bij deze afwisselende en gewaardeerde baan in ons groeiende bedrijf hoort een uitstekend salaris (conform Cao Bouw & Infra) met 43 vakantiedagen, waarvan een deel kan worden wordt uitbetaald.
We bieden je een laptop, telefoon en auto van het bedrijf, prettige werktijden en een vrij besteedbaar duurzaam inzetbaarheidspotje (1,9% van je brutosalaris). Ook organiseren we door het jaar heen verschillende activiteiten. Cursussen en teamuitjes, maar ook leuke dingen met collega’s, leuke borrels, personeelsfeesten en uitjes.

Alsof je thuis bent
Mercuur Bouw. Wij zijn experts in woning- en utiliteitsbouw, renovatie, onderhoud en beheer van vastgoed. Daar zijn we niet alleen goed in, daar hebben we ook plezier in!

Solliciteer naar de functie Ervaren Werkvoorbereider bij Mercuur Bouw. Een motivatiebrief hoef je niet te schrijven. Wel ontvangen we graag via vacature@mercuurbouw.nl je cv en eventueel je LinkedIn-profiel. Op basis daarvan nodigen we je met plezier uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wellicht tot snel?


 

Politie keurmerk veilig wonen