Werken bij het leukste bouwbedrijf van Noord-Holland?

Wij zoeken een mutatie timmerman!

Als mutatie timmerman maak je bewoners blij, je helpt mensen thuis met bouwkundige uitdagingen. Je verricht zelfstandig reparatie-, onderhouds- en inspectiewerkzaamheden aan woningen. Concreet gezegd bestaan de werkzaamheden onder andere uit; regulier timmerwerk, keukenblokjes plaatsen, wanden zetten, plafonds plaatsen, deuren afhangen, het stellen van kozijnen tot en met plint- en lijstwerk. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met de planning alsmede het bewaken en op peil houden van de benodigde voorraad materiaal en materieel in de onderhoudswagen. Je krijgt hierbij veel vrijheid. Jij bent de vakman, wij vertrouwen in jouw kennis en kunde.

Klantvriendelijkheid, kwaliteit en een servicegerichte houding vinden wij belangrijk
Geen dag is hetzelfde, maar ook elke bewoner is anders. Met jouw klantvriendelijke en servicegerichte houding weet jij hier goed mee om te gaan. Je bent communicatief vaardig, werkt netjes en kunt met veel typen mensen overweg. Jij bent namelijk het technische visitekaartje van onze organisatie. Is die rol jou op het lijf geschreven?

Verder verwachten wij dat je:

  • Aantoonbare werkervaring hebt van minimaal 3 tot 5 jaar als mutatie timmerman;
  • In het bezit van een geldig VCA certificaat;
  • Beschikt over rijbewijs B.


Wat wij bieden
We bieden je een fulltime baan met een vast dienstverband in het vooruitzicht. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Mercuur Bouw krijg je de kans om te werken bij een professioneel en modern bedrijf, binnen een compact team van loyale collega’s en zzp’ers.

Over ons
Mercuur Bouw uit Purmerend is een eigentijdse bouw(team)partner, met een werkwijze die is gericht op duurzame en economische oplossingen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Rode draad in ons werk is de tevreden opdrachtgever én eindgebruiker. Mercuur Bouw is bovendien expert in het in een razend tempo opleveren van (mutatie)woningen zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Dat doen we met een eigen team van vakspecialisten, onze vaste toeleveranciers en vertrouwde derde partijen. 

Heb je interesse?
Mail je motivatiebrief + cv dan naar vacature@mercuurbouw.nl.


We zoeken mensen die bij Mercuur Bouw een vast dienstverband aan willen gaan, zzp’ers hoeven niet te reageren. 
 

Politie keurmerk veilig wonen