Werken bij het leukste bouwbedrijf van Noord-Holland?

Voor onze nieuwbouw- en renovatieprojecten zoeken wij een ervaren timmerman. Je bent een vakman die zelfstandig kan werken, maar ook in een team goed functioneert. Als allround timmerman ben je verantwoordelijk voor alle stel-, montage-, beton-, ruwbouw- en afbouw timmerwerkzaamheden. Bij voorkeur heb je ervaring met renovatie- en/of nieuwbouwprojecten, in zowel utiliteitsbouw als woningbouw.

Verder verwachten wij dat je:
- In het bezit bent van een geldig VCA certificaat;
- Beschikt over rijbewijs B.

Wat wij bieden
We bieden je een veelzijdige en interessante fulltime baan met een vast dienstverband in het vooruitzicht. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Mercuur Bouw krijg je de kans om te werken bij een professioneel en modern bedrijf, binnen een compact team van loyale collega’s en zzp’ers.

Over ons
Mercuur Bouw uit Purmerend is een eigentijdse bouw(team)partner, met een werkwijze die is gericht op duurzame en economische oplossingen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Rode draad in ons werk is de tevreden opdrachtgever én eindgebruiker. Mercuur Bouw is bovendien expert in het in een razend tempo opleveren van (mutatie)woningen zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Dat doen we met een eigen team van vakspecialisten, onze vaste toeleveranciers en vertrouwde derde partijen. 

Heb je interesse?
Mail je motivatiebrief + cv dan naar vacature@mercuurbouw.nl.


We zoeken mensen die bij Mercuur Bouw een vast dienstverband aan willen gaan, zzp’ers hoeven niet te reageren. 

Politie keurmerk veilig wonen