Aanstaande zaterdag 21 juni is Mercuur Bouw van de partij tijdens de Informatiemarkt ‘Slim Verbouwen’. Dit initiatief van Rabobank Waterland staat in het kader van energiebesparing en vindt plaats in P3 te Purmerend.

Wilt u meer weten over energiebesparing? Wilt u advies van vakmensen bij u uit de buurt? Bezoek dan de informatiemarkt ‘Slim Verbouwen’. Op deze informatiemarkt komt u in contact met adviseurs, installateurs en aannemers zoals Mercuur Bouw. Zij kunnen u alles vertellen over het verduurzamen van uw woning. U kunt tijdens 'Slim Verbouwen' ook advies inwinnen over de beste manier om verduurzaming van een woning te financieren.

Tijdens de informatiemarkt kunt u ook workshops volgen over de mogelijkheden om energiebesparende maatregelen toe te passen. Ook de financiering van deze maatregelen komt aan bod. U kunt daarbij denken aan financiering uit eigen vermogen, binnen een hypotheek of met een speciale lening uit een duurzaamheidsfonds. De gemeente is aanwezig om u te informeren over de juiste vergunningen, de beschikbare duurzaamheidsleningen en de landelijke subsidieregelingen.

Aanmelden is niet verplicht maar wanneer u zich aanmeldt, maakt u kans op één van de 10 energiescans (ter waarde van €119,-) die worden verloot. Aanmelden kan via www.rabobank.nl/waterland of door een e-mail te sturen met uw naam en adresgegevens naar communicatie@waterland.rabobank.nl onder vermelding van ‘Slim Verbouwen’. 

Ook zonder aanmelding bent u vanaf 11:00 uur van harte welkom bij P3 in Purmerend (Purmersteenweg 17, Purmerend). We kijken ernaar uit u daar te ontmoeten. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.
 

Meer nieuws
Politie keurmerk veilig wonen