Een spannend moment zit eraan te komen. Op zaterdag 1 juni start de inschrijving voor 10 nieuwbouwwoningen op een schitterende locatie aan de Drs. J. van Disweg in Broek in Waterland. Bieden op de vrijstaande huizen kan vanaf 750.000 euro. 

Onder de vlag van Mercuur Projecten BV zijn we verantwoordelijk voor de gehele projectontwikkeling. Mercuur Bouw BV is inmiddels begonnen met de voorbereidingen van de bouw van de 10 woningen en de 5 naastgelegen huurappartementen. De oplevering van het nieuwbouwplan is naar verwachting eind 2020. We houden u op de hoogte over de ontwikkelingen! 

10 unieke woningen
De woningen zijn ontworpen in de karakteristieke Broeker bouwstijl. Daken bedekt met keramische dakpannen, gevels met veel hout, hier en daar wat baksteen en sierlijk getimmerde dakgoten maken deze bouwstijl zo geliefd. Plan Van Dis bevat een verscheidenheid aan vormen zoals landhuizen, een stolp en een hooihuisboerderij met voorhuis en kaakberg.

Alle woningen, ontworpen door W3 Architecten uit Broek in Waterland, zijn ruim van opzet met veel woonoppervlak in de woning. Standaard zijn de woningen voorzien van drie slaapkamers op de 1e verdieping en op de begane grond een ruime woonkamer met openslaande tuindeuren waardoor er optimaal van het buitenleven kan worden genoten.

Duurzaam uitgevoerd
Alle woningen worden uitgevoerd met een warmtepomp-installatie. Een warmtepomp verwarmt de woning en zorgt voor warm water. De warmtepompinstallatie wordt geplaatst in plaats van een gasgestookte cv-ketel en wordt aangesloten op het centrale verwarmingssysteem. Door warmte uit de bodem te halen maakt de installatie bruikbare energie. Duurzame energie dus! De vervanging van gas door elektriciteit zorgt bovendien voor een lagere CO2-uitstoot. 

Komt u ook? 
Kom vooral langs op de Verkoopdag op zaterdag 1 juni. Wij vertellen u er graag alles over, van het inschrijvingstraject en de voorwaarden tot het aantal vierkante meters en opties. Uiteraard zal het uitzicht voor zich spreken. We kijken uit naar uw komst! 

Wanneer: zaterdag 1 juni van 11.00 tot 13.00 uur | Waar: op de bouwlocatie, Drs. J. van Disweg, nabij nr. 2, 1151 DA  Broek in Waterland

Bent u niet in de gelegenheid om te komen? Kijk voor meer informatie op www.planvandis.nl of neem contact op met Hoekstra & van Eck Makelaars, kantoor Monnickendam. Kerkstraat 64, 1141 BJ Monnickendam. Telefoon: 0299-654000. Email: monnickendam@hoekstraenvaneck.nl

Meer nieuws
Politie keurmerk veilig wonen