Mercuur Bouw uit Purmerend is een jong en snel groeiend bedrijf. In 1998 in Volendam opgericht, anno 2016 een allround bouwpartner voor ruim 250 corporaties, vastgoedbeheerders, VvE’s, gemeenten, bedrijven en particulieren. Met een team van 20 vakmensen en een netwerk van zelfstandige professionals werken we aan zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in omgeving Amsterdam en ver daarbuiten. Wegens aanhoudende groei zijn we per direct op zoek naar een nieuwe collega!

Wat we van jou verwachten
Als allround timmerman van Mercuur Bouw heb je affiniteit met alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Van nieuwbouw tot renovatie, van fundering tot dak. 

Je kunt zelfstandig werken, denkt oplossingsgericht en bent in het bezit van een rijbewijs. Daarnaast functioneer je ook prima in teamverband. Je beschikt namelijk over goede communicatieve vaardigheden en hebt een dienstverlenende instelling naar collega’s en opdrachtgevers. Je bent enthousiast, werkt nauwkeurig en hebt een flexibele instelling. Je bent je bewust van geldende (veiligheids)regels en vindt het vanzelfsprekend om hier naar te handelen. Bovendien ben je leergierig en bereid om te leren werken volgens nieuwe methodieken zoals LEAN.

Kortom; je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, hebt liefde voor het vak en bent een fijne collega om mee te werken!

Wat we je kunnen bieden
We bieden je een fulltime baan met een vast dienstverband in het vooruitzicht. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Mercuur Bouw krijg je de kans om te werken bij een professioneel en modern bedrijf, binnen een compact team van loyale collega’s en ZZP’ers.

Interesse?
Stuur dan je reactie voorzien van je CV per email naar info@mercuurbouw.nl of per post naar:

Mercuur Bouw
T.a.v. Chris de Boer
Postbus 214
1130 AE Volendam

Vragen?
Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Chris de Boer (0299-321010).

Meer nieuws
Politie keurmerk veilig wonen