Plan Van Dis doet mee met de Amsterdamse Nieuwbouwdag! Aanstaande zaterdag 5 oktober is onze bouwplaats geopend om Plan Van Dis te bezoeken. Van 11:00 tot 15:00 uur zijn wij aanwezig aan de Drs. J. van Disweg nabij 2A in Broek en Waterland. Wij zouden het leuk vinden u daar te ontmoeten om u verder te informeren over het nieuwbouwplan. Aansluitend kunnen we samen een kijkje nemen op de bouwplaats waar de kavels zijn uitgezet. 

Plan Van Dis is een kleinschalig woningbouwproject aan de Drs. J. van Disweg te Broek in Waterland. Het bouwplan ligt tegen de oude kom van Broek in Waterland, nabij het bekende Havenrak en de Broekerkerk. Aan de andere kant kijkt u over de Drs. J. van Disweg naar de weilanden, waar Het Dee uitmondt in De Leek richting Overleek. Alle woningen liggen aan doorgaand vaarwater. Mooier gaat het niet worden!

Van de 10 huizen zijn er inmiddels 7 verkocht. Woningen 5, 6 en 8 – allen vrijstaande landhuizen met een royale tuin – zijn nog beschikbaar.

Niets kan op tegen een ervaring ter plaatse. Dat zou het motto kunnen zijn van de Amsterdamse Nieuwbouwdag. Je krijgt echt een goede indruk van de kavels en de omgeving van Plan Van Dis. Tot zaterdag 5 oktober!

Meer nieuws

Plan Van Dis doet zaterdag 5 oktober mee aan Amsterdamse Nieuwbouwdag

Politie keurmerk veilig wonen