Luxe wonen op de grens van Edam en Volendam vanwaar je het IJsselmeer haast tegen de keien kunt horen klotsen. Mercuur Bouw maakt dat mogelijk voor de trotse grondbezitters van 3 kavels op de Den Oeverlaan in Volendam, straks nummer 27, 39 en 41. 

Voor het verwezenlijken van hun bakstenen droom zochten de kaveleigenaren een betrouwbare en bekwame bouwpartner. De keuze viel op Mercuur Bouw, mede door de diverse particuliere referenties uit de afgelopen 3 jaar.

De fundering van nummer 27 is een feit
Voor de riante woning op Den Oeverlaan nummer 27, ontworpen door TBE-ZA Architecten, sloegen wij in februari 2019 de eerste paal. Naar verwachting leveren we dit project in oktober 2019 bijna energieneutraal op. Het EPC (energieprestatiecoëfficiënt) ligt voor deze villa op 0,3. Een zeer gewilde prestatie. Installatiebedrijf Keizer is verantwoordelijk voor de W- en S-installaties en Airco en Elektra BV verzorgt hier de E-installaties. 

Nummer 39-41, een ontwerp van Mercuur Bouw
In dezelfde straat, op nummer 39-41, realiseren we vanaf mei 2019 twee weelderige twee-onder-een-kapwoningen. Het is een ontwerp uit eigen keuken en draagt de signatuur van Mercuur Bouw. Met een extreem lage EPC van 0,1 leveren wij deze luxe woningen naar verwachting eind januari 2020 op. De W- en S-installaties zullen worden verzorgd door Loodgietersbedrijf EKL en de E-installatie wordt door ETB Cas Sombroek uitgevoerd. 

Bouwen van A tot Z
In samenspraak met de opdrachtgevers stelden wij een solide bouwplan op waarvoor we na goedkeuring het gehele voortraject op poten zetten, zoals alle vergunningsaanvragen. De huizen worden voorzien van een grondwaterpomp.
  
Recent opgeleverde particuliere nieuwbouwprojecten
3 vrijstaande woningen Grafterbaan
Nieuwbouwwoning Sint Antoniusstraat
Stolpboederij Noordbeemster
Hoekwoning Oude Zijds Burgwal
Villa Vissersbank
Stolpwoning Hogendijk
6 GPO-woningen Meeuweplaat
Vrijstaande woning Nieuwedieplaan


 

Meer nieuws

Op de grens van Edam en Volendam bouwt Mercuur 3 energieneutrale woningen in luxe segment

Politie keurmerk veilig wonen