Het zou een geweldige afsluiting zijn van een bijzonder jaar voor Mercuur Bouw. We zijn genomineerd voor de IBEV Ondernemingsprijs 2016! Deze prestigieuze onderscheiding wordt uitgereikt aan een gerenommeerd bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend op het gebied van ondernemerschap. Aspecten zoals goede naam, uitstraling, innovatie, voorbeeldwerking, kwaliteitssystemen, sociaal beleid en financiële gezondheid spelen een belangrijke rol bij de toekenning van deze nominatie en de uiteindelijke prijs. We zijn dan ook bijzonder trots!

De IBEV (Industrie- en Bedrijvengroep Edam-Volendam) is de belangenvereniging voor ondernemers en werkgevers in de gemeente Edam-Volendam. De IBEV is vertegenwoordigd in de Vereniging Ondernemend Waterland (VOWA) en constructief overlegpartner in regionale ondernemersorganisaties als MKB-Noordwest-Holland, VNO-NCW West en de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland. 

Mercuur Bouw kan in de sporen treden van een illuster rijtje ondernemers. In 1997 was Kras Recycling de eerste die de prijs in ontvangst mocht nemen. Vorig jaar was de eer aan Tandheelkundig Centrum Volendam. Woensdag 14 december weten we het. Dan bepaalt de onafhankelijke commissie wie de winnaar is van de IBEV Ondernemingsprijs 2016! Traditiegetrouw vindt de uitreiking plaats in Hotel Spaander. We kunnen het niet afwachten!

Mercuur Bouw feliciteert Matix Souvenirs met hun nominatie. Ook wensen we de genomineerden voor de indeKijker-prijs veel succes, te weten Florapro en Smit & Smit Advocaten.

» Website IBEV

Meer nieuws
Politie keurmerk veilig wonen