Mercuur Bouw is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015: de grootste ondernemersprijs van Nederland én de enige met een eigen TV-programma. Onze Chris de Boer is zondag 9 augustus om 12:55 uur bij RTL7 te zien in ‘De Succesfactor’. 
 
Het TV-programma ‘De Succesfactor’ is een initiatief van het Nationaal Business Succes Instituut. Het Instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. Het Instituut organiseert activiteiten, inclusief de grootste ondernemersprijs van Nederland. De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks georganiseerd. 
 
Na de officiële nominatie dingt elk bedrijf mee naar awards in 19 verschillende categorieën en de overall titel 'Winnaar Nationale Succes Business Award’. Mercuur Bouw is één van de vijf genomineerden in de branche ‘Woningrenovatie’. Deze nominatie heeft Mercuur Bouw te danken aan enerzijds natuurlijk enkele decennia aan ervaring in de ((huur)woningrenovatie en anderzijds het hoge kennisniveau op het gebied van duurzaam renoveren. De finale wordt in januari 2016 uitgezonden. Dan bepaalt een deskundige jury welk genomineerd bedrijf het meeste recht heeft op de geldprijs van maar liefst 100.000 euro!
 
Het TV-programma de Succesfactor wordt elke zondag om 12:55 uur uitgezonden op RTL7 en herhaald op zaterdag om 13:30 uur. Zondag aanstaande in de uitzending: Chris de Boer (Directeur Mercuur Bouw).

» Website ‘De Succesfactor’
 

Meer nieuws
Politie keurmerk veilig wonen