Mercuur Bouw is de trotse winnaar van de IBEV Ondernemingsprijs 2016! Woensdagavond ontvingen Marco Schilder, Frank Klukhuhn, Dick Bond en Chris de Boer de prestigieuze award uit handen van Andre Boon. Traditiegetrouw vond de uitreiking plaats in Hotel Spaander en de opkomst was uiterst goed. Na een zenuwslopende avond verkoos de onafhankelijke commissie uiteindelijk Mercuur Bouw boven de andere genomineerde, Matix Souvenirs.

De IBEV (Industrie- en Bedrijvengroep Edam-Volendam) is de belangenvereniging voor ondernemers en werkgevers in de gemeente Edam-Volendam. De IBEV Ondernemingsprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een gerenommeerd bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend op het gebied van ondernemerschap. Aspecten zoals goede naam, uitstraling, innovatie, voorbeeldwerking, kwaliteitssystemen, sociaal beleid en financiële gezondheid spelen een belangrijke rol bij de toekenning van de onderscheiding.

Mercuur Bouw feliciteert Smit & Smit Advocaten met de indeKijker-prijs en bedankt de IBEV voor de geweldige avond en de prijs. En natuurlijk willen we iedereen bedanken die de afgelopen jaren zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan Mercuur Bouw. Leveranciers, opdrachtgevers en vooral alle collega’s en externe krachten die dagelijks de mouwen voor ons opstropen. Deze prijs is ook van jullie!
 
» Website IBEV

Meer nieuws
Politie keurmerk veilig wonen