Sinds 1 januari levert Mercuur Bouw systemen van Vercoma. Als exclusief importeur van Golmar deurtelefoons en deurvideo-systemen is Vercoma dé absolute specialist in deurcommunicatie en één van de grootste spelers op de Nederlandse markt. Naast deurcommunicatie-systemen bestaat de productrange uit onder andere toegangscontrole-systemen en domotica.
 
Digitale belpanelen
Traditioneel zijn opzichters van wooncorporaties veel tijd kwijt met het vervangen van gegraveerde naamplaatjes op belpanelen. Vercoma levert digitale belpanelen voor appartementengebouwen waarbij het mogelijk is om online op afstand namen van bewoners te wijzigen. Hierdoor kunnen deze onderhoudswerkzaamheden efficiënter en sneller verlopen, een duurzame oplossing dus!
 
Het Easy Door Control systeem van Vercoma maakt het mogelijk om badges van bewoners via 'the cloud' te programmeren zonder daarvoor op locatie te hoeven zijn. Hierdoor kan de corporatie haar huurders snel van dienst zijn en kosten besparen.
 
Vercoma traint onze installateurs persoonlijk zodat u kunt rekenen op onze uitstekende aftersales en betrouwbare ondersteuning. Meer weten? Kijk op www.vercoma.nl, stuur een email naar info@mercuurbouw.nl of bel 0299-321010.

Meer nieuws
Politie keurmerk veilig wonen