Mercuur Bouw is één van de nieuwe zogenoemde Fundament Sponsors van HV KRAS/Volendam. Voor de komende 3 jaar sponsoren wij de jeugdelftallen van de lokale handbalvereniging. Het blauwe logo prijkt inmiddels op de outfits van alle 12 teams.

Een maandje geleden zette Chris de Boer (Mercuur Bouw) en Piet Kes (Voorzitter HV KRAS/Volendam) gezamenlijk de handtekeningen onder de overeenkomst (zie foto’s). Naast Mercuur Bouw hebben ook Autorijschool Johan Molenaar, Ottenhof Elektrotechniek en Van Nierop Zonwering zich als sponsoren gecommitteerd aan de vereniging.

“Deze meerjarige formule biedt ons bredere mogelijkheden”, vertelt Matthijs Vink, Commercieel Manager HV KRAS/Volendam. “Door een afspraak te maken voor 3 jaar, weten wij als vereniging beter waar we aan toe zijn en kunnen we doelgerichter investeren op langere termijn. De inkomsten worden dus niet alleen gebruikt voor nieuwe tenues en trainingspakken, maar ook voor het onderhoud van de breedtesport. Denk hierbij aan vervoer, trainingsmateriaal, coaching en natuurlijk huisvesting.
Bovendien denken we dat de 3-jarige verbintenis er voor zorgt dat de ondernemers wat meer binding krijgen met de club en de handbalsport op zich. Ze krijgen bijvoorbeeld allemaal 2 seizoenskaarten voor 'Heren 1', in de hoop dat ze aan het einde van de 3 jaar aan ons verbonden willen blijven.”

Wij vinden het in ieder geval een goed verhaal, Matthijs! Wilt u als ondernemer ook iets betekenen voor de jeugdteams van HV KRAS/Volendam? Neem dan contact op met Matthijs Vink. Email: m.vink@handbalvolendam.nl. Telefoon: 0299-322577. Meer informatie: www.handbalvolendam.nl

Meer nieuws

Mercuur Bouw 3 jaar Sponsor HV KRAS/Volendam

Mercuur Bouw 3 jaar Sponsor HV KRAS/Volendam

Mercuur Bouw 3 jaar Sponsor HV KRAS/Volendam

Politie keurmerk veilig wonen