De nieuwe website van Mercuur Bouw is online. De site is ontwikkeld door Klaas Buys (Gold Ontwerp & Communicatie) uit Volendam, in nauwe samenwerking met Wim Tol (WMTL).

Wat is en doet Mercuur Bouw? Wat willen we graag doen, en voor wie? Waarin blinken we uit en waarin zijn we uniek? Voor wie creëren we meerwaarde en waarom? Hoe vervullen wij de behoeftes van onze bestaande opdrachtgevers en wie zijn de potentiële nieuwe?

Gold Ontwerp & Communicatie bracht de antwoorden op deze vragen in kaart, schreef benodigde teksten, verzorgde de fotografie op de werkvloer en ontwierp een eigentijds webdesign. WMTL programmeerde de website, het bijbehorende beheersysteem, de koppelingen met social media en regelde de verhuizing van hosting en domeinnamen. De website is kant-en-klaar opgeleverd, inclusief referentie-projecten, statistieken en nieuws.

In januari gaat Gold Ontwerp & Communicatie aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe corporate brochure voor Mercuur Bouw. De foto’s en teksten van de website fungeren hierbij als basis.

Meer nieuws
Politie keurmerk veilig wonen