Gloednieuwe vrachtwagen-kraan combi is compacte alleskunner!

Gloednieuwe vrachtwagen-kraan combi is compacte alleskunner!

Kijk ‘m gaan! Onze gloednieuwe Volvo bakwagen met kraan hijst als een malle. De truck was vorige week actief in Westbeemster waar we een boerderij uit 1890 van de fundering tot de nok renoveren. We zijn nu vooral nog bezig met het exterieur, waaronder het dak. Met de nieuwe vrachtwagen hijsen we met het grootste gemak volgeladen pallets met materiaal omhoog om ze op het dak te lossen en direct aan te brengen. Soepel en snel.

Met de uitbreiding van ons wagenpark zijn we niet meer afhankelijk van extern materieel en hebben we onze transportplanning volledig in eigen hand. Met als resultaat: meer flexibiliteit, hogere efficiency en groeipotentieel.

Frank Klukhuhn (directeur Mercuur Groep): “Bij het maken van een keuze qua wagen en kraantype hebben we gelet op de totaallengte van de vrachtwagen. We zien dat ruimte op de bouwplaats steeds beperkter wordt. Veel van ons werk vindt plaats in Amsterdam. In de binnenstad zijn er restricties op aslasten, totaalgewicht en lengte. We gingen daarom voor compact.”

De totaallengte van de bakwagen-kraan-combi is in zijn geheel minder dan 10 meter. Daarnaast beschikt hij over 6 hydraulische uitschuifdelen inclusief fly-jib en een laadbak met uitschuifbaar deel aan de achterzijde. "Een compacte alleskunner!"

Veel dank aan dealer Vlarotech Carrosserie & Hydrauliek Specialist uit Benningbroek! Deze partij leverde de bijzondere opbouw in z’n geheel aan uit aan Mercuur Groep.

Meer nieuws