Gemeente Edam-Volendam content met eindresultaat CJG

Gemeente Edam-Volendam content met eindresultaat CJG

Eind november werd aan de Wieringenlaan in Volendam het nieuwe Centrum voor Jeugd en Gezin geopend. Geheel volgens planning en naar volle tevredenheid van opdrachtgever Gemeente Edam-Volendam realiseerde Mercuur Bouw de verbouwing en inrichting van het nieuwe onderkomen.

Mercuur Bouw verzorgde onder andere maatwerk interieurbetimmeringen (voor balies, consultatieplekken, vergaderruimten en wachtruimten), de CV-installatie, vloerverwarming, sanitaire installaties, airconditioning, luchtbehandeling, alarmbeveiliging, systemplafonds, stucwerk, schilderwerk en stoffering.

De opdracht kwam voort uit een aanbesteding volgens het EMVI-model (Economisch Meest Voordelige Inschrijving). Dat betekent dat niet alleen de prijs bepalend was, maar ook criteria als kwaliteit, planning, duurzaamheid en risicobeheersing. Om vast te stellen of Mercuur Bouw een stabiele onderneming is wiens continuïteit is gegarandeerd gedurende de looptijd van de opdracht, heeft de Gemeente ook geselecteerd op zaken als economische en financiële draagkracht, technische bekwaamheid en beroepsbekwaamheid.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin biedt ouders en verzorgers informatie, advies en ondersteuning bij het opvoeden en opgroeien van kinderen in alle leeftijdscategorieën. Tevens is het een werk- en ontmoetingsplek voor professionals in de keten van Jeugd & Gezin, met inbegrip van kinderpsychiatrie, verslavingszorg en gezinscoaches.

Mercuur Bouw bedankt Gemeente Edam-Volendam voor deze eerste opdracht. Hopelijk is het een succesvolle start van een langdurige samenwerking.

Ontwerp: MMX-architecten​
Fotografie: www.yvonnewitte.nl

Meer nieuws