Feestelijke opening sporthal Het Schoter

Feestelijke opening sporthal Het Schoter

Alweer een feestelijke oplevering! En opnieuw een fonkelnieuwe sporthal, dit keer in Haarlem-Noord. In het volledig nieuwe sportcomplex ter grootte van circa 3.000 m2 bevinden zich een grote en een kleinere multifunctionele zaal, inclusief bijbehorende kleed- en doucheruimtes, toestellenberging, horeca en meer. Middelbare scholieren van Het Schoter parkeren bovendien met gemak hun fiets in de nieuwe half verdiepte fietsenkelder, die in verbinding staat met het schoolgebouw. De fietsenstalling biedt plek voor circa 1.300 fietsen. Het nieuwe sportcomplex is geschikt voor topsport en voor het onderwijs.

Mercuur Bouw nam, samen met projectontwikkelaar OLCO, deel aan een tender voor de realisatie van de nieuwe sporthal in Haarlem. Ons plan werd als beste gekozen, wij wonnen daarmee de aanbesteding. De tender is middels een Design & Build-overeenkomst aanbesteed. Dat betekent dat wij, in samenwerking met OLCO en AGS architecten, verantwoordelijk zijn geweest voor het architectonisch, bouwkundig, constructief, installatietechnisch en bouwfysisch ontwerp en de realisatie van de sporthal inclusief sportvoorzieningen.

Een prachtig project! Wij wensen alle gebruikers veel plezier toe en danken alle betrokken partijen voor de zeer prettige samenwerking.

Meer over dit project
Mercuur Bouw wint tender voor realisatie nieuwe sporthal in Haarlem
Project Sporthal Het Schoter
Mercuur Bouw pakt stevig door bij bouw sporthal Haarlem

Meer nieuws