We zijn begonnen! Op 20 maart is de bouw van sporthal De Seinpaal in Volendam gestart. Het officiële startschot was de onthulling van het bouwbord, door Albert Koning en Vincent Tuijp, beiden wethouders van gemeente Edam-Volendam. Deze symbolische handeling verving het slaan van de eerste paal. Met de toepassing van vibropalen (in de grond gevormde palen) was het plaatsen van heipalen namelijk niet meer nodig.

Mercuur Bouw dacht actief mee over het financiële plaatje van het project. Wij adviseerden bijvoorbeeld over de materiaalkeuze van de vloeren en de isolatie, wat uiteindelijk resulteerde in een optimale prijs/kwaliteitverhouding voor de klant. 

De Seinpaal is een prachtig project, zowel voor ons als voor de inwoners van Volendam; velen kijken wellicht al lange tijd uit naar deze nieuwe sporthal. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u benieuwd bent naar de voortgang van de bouw. Daarom houdt Mercuur Bouw tijdens de uitvoering alle betrokkenen zoveel mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via Facebook en het lokale weekblad de NIVO

Als de uitvoering volgens planning verloopt, duurt de bouw van de nieuwe Seinpaal tot na de zomer. Onze mensen werken gewoon keihard door tijdens de bouwvak. Wij maken van deze gelegenheid graag gebruik om iedereen bij voorbaat te bedanken voor het begrip voor eventuele overlast die wij veroorzaken tijdens de bouw. 

We kijken uit naar een prettige bouwervaring en een mooi eindresultaat! 

Foto: Nieuw-Volendam
Van links naar rechts: Chris de Boer (directeur Mercuur Bouw), Frank Klukhuhn (directeur Mercuur Bouw), Vincent Tuijp (wethouder), Albert Koning (wethouder).

Meer nieuws

Eerste paal van de tweede Seinpaal ‘geslagen’

Politie keurmerk veilig wonen