Eerste paal geslagen voor nieuwe pand Mercuur Bouw

Eerste paal geslagen voor nieuwe pand Mercuur Bouw

Gisteren is de eerste paal geslagen voor het nieuwe bedrijfspand van Mercuur Bouw in Purmerend! Onder het toeziend oog van collega’s, vrienden en familie, namen alle vennoten plaats in de cabine van de heistelling van Kuipers Funderingstechnieken uit Lemmer. Met deze symbolische handeling is het nu officieel gestart; de bouw van ons toekomstige onderkomen op Bedrijventerrein Baanstee-Noord.

Het pand aan de Polderweg 3 omvat straks 1125 m2 kantoorruimte en een werkplaats van 640 m2. De basis van het gebouw wordt opgebouwd uit prefab casco van betonnen vloeren, wanden en een vliesgevel. De werkplaats bestaat uit een staalconstructie en systeembekleding. Het pand zal worden uitgerust met o.a. zonnepanelen met accupakket en een domotica-installatie. Het prefab casco arriveert in september. Het streven is om het nieuwe pand eind 2015 in gebruik te nemen. 

Het gaat goed met Mercuur Bouw. De huidige thuisbasis in Edam blokkeert ons al enige tijd in onze groei. Mercuur Bouw verdient faciliteiten die passen bij onze ambitie en drive. Deze eerste paal is letterlijk en figuurlijk het begin van het nieuwe fundament onder onze onderneming. We zijn allemaal waanzinnig trots op hetgeen staat te gebeuren. We maken alvast van de gelegenheid gebruik om iedereen te bedanken die ons hierin steunt, met op de eerste plaats natuurlijk onze families en onze werknemers. 

Dick Bond, Marco Schilder, Frank Klukhuhn, Chris de Boer

Meer nieuws