Eerste fase opgeleverd nieuwbouw Seinpaal en verbouwing zwembad De Waterdam in Volendam

Eerste fase opgeleverd nieuwbouw Seinpaal en verbouwing zwembad De Waterdam in Volendam

Mercuur Bouw leverde afgelopen vrijdag met succes de eerste fase op van nieuwbouwproject de Seinpaal en renovatie van zwembad De Waterdam in Volendam, waaronder de entreehal, een deel van het horecagedeelte, het ganggebied en delen van de grote kleedkamers. Vandaag kunnen waterliefhebbers zich weer laten zakken in de binnenbaden van zwembad De Waterdam - met uitzondering van het recreatiegedeelte.

Projectleider Andre Boon vertelt: “Wij zijn trots op het werk dat we hebben verzet en ook op het feit dat we samen met onze opdrachtgever en De Waterdam een prachtig resultaat hebben bereikt, ondanks de soms wat onverwachte zaken die om de hoek komen kijken. Maar dat maakt verbouwen juist leuk; het kunnen anticiperen op het werk.”

Zeker als het gaat om planning kan Mercuur Bouw met recht zeggen dat er uitstekend werk is geleverd. 1 juni begonnen wij met de verbouwing van het zwembad en zeker in combinatie met de bouwvak was het voor ons een mooie uitdaging om alles soepel en op schema te laten verlopen. Dat is gelukt en daar zijn we trots op.

Wij wensen iedereen veel zwemplezier toe!

Foto's (5)

Meer nieuws