Schaatshuis De Bierkaai in Edam bestaat volgend jaar 40 jaar en is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een specialist met landelijke bekendheid. Vorig jaar verhuisde de winkel van Pim en Danielle Slegt van de Bierkade naar de Keizersgracht, tevens het onderkomen van ‘broertje’ Intofun. Een tijdelijke oplossing, want Schaatshuis De Bierkaai en Intofun zullen in de loop van april verhuizen naar één van de mooiste gebouwen van Edam; Damplein 9, oftewel het voormalige Speeltheater!

Beide shops waren eigenlijk al jaren uit hun jasje gegroeid. Vanaf volgende maand krijgen ze een onderkomen dat past bij hun reputatie. De Bierkaai en Intofun staan namelijk bekend als dé speciaalzaken op het gebied van schaatsen, inline skating, skeeleren, kitesurfing en skiën. Van ’hardware’ tot kleding en accessoires. Van aanschaf tot onderhoud en advies. 
“Op Damplein 9 krijgen we eindelijk de ruimte –letterlijk en figuurlijk– die we nodig hebben om ons verder te ontwikkelen en onze knowhow te etaleren. Dus geen zorgen voor onze vaste klanten; de oude vertrouwde service en persoonlijke aandacht zullen blijven”, aldus Pim.

Mercuur Bouw verzorgde de bouwkundige aanpassingen, waaronder de implementatie van een gehele tussenvloer inclusief vide.
Pim over deze samenwerking: “We hebben gekozen voor Chris de Boer en z’n collega’s omdat zij open staan voor alle denkbare oplossingen. Wij zitten vol ideeën, veranderen veel van gedachte en stropen zelf ook graag de mouwen op. Vanaf het eerste gesprek was duidelijk dat dat voor Mercuur Bouw alles behalve een probleem was. We bedenken én maken nu alles samen. Dat is toch geweldig!”

De officiële opening van Damplein 9 zal plaatsvinden aan het begin van het schaatsseizoen, eind september. Tot die tijd is de winkel dus wel gewoon open. Mercuur Bouw wenst Schaatshuis De Bierkaai en Intofun veel succes!

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00-18.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

Telefoon: 0299-373870

Websites
www.schaatshuisdebierkaai.nl
www.intofun.nl
www.damplein9.com

Meer nieuws
Politie keurmerk veilig wonen