We vieren, heffen het glas en delen anekdotes uit een werkverleden ver achter ons. Want Mercuur Bouw viert haar 25-jarig bestaan. En daar zijn we mega trots op en gelukkig mee. Het is feest!

Hoe Mercuur Bouw ooit begon, was in 1998. De vier toenmalige oprichters spanden zich jarenlang in bij gerenommeerde renovatie-aannemers in Amsterdam. Met lef en keihard werken legden zij het fundament voor de Mercuur Groep van nu.

Veel later, in 2011, trad een jongere generatie toe tot de aandeelhouders/directie. Dat waren Chris de Boer en Frank Klukhuhn. Met veel ambitie brachten zij volwassenheid in de professionaliteit van de organisatie en bouwden zij verder aan het succes. Het zorgde voor een stevige groei. Zowel in ervaring en theoretische knowhow als in de orderportefeuille. De focus op renovatie verschoof naar het worden van een allround bouwpartner, dus ook voor nieuwbouwprojecten. Uit die verbreding ontsproten verschillende bedrijven die nu gezamenlijk Mercuur Groep vormen. 

Rode draad in ons werk is altijd geweest om te bouwen aan een duurzame toekomst. Samen met gemeenten, leveranciers en andere stakeholders. Dat doen we nu nog. Sinds zo’n vijf jaar ligt onze focus op het verduurzamen van vastgoed, nieuw- en verbouw van zorginstellingen, nieuwbouw van sporthallen en particuliere nieuwbouw. Nu seriematige nieuwbouw wankelt, zitten we met die gekozen koers nog op het juiste spoor en voelen we ondanks onzekerheden in de bouw, de wind in de rug. Kortom, het gaat goed. Op naar een halve eeuw Mercuur!

Binnenkort vieren we ons 25-jarig bestaan met collega’s, partners, leveranciers en andere partijen met wie we fijn en goed samenwerken.
 

Meer nieuws
Politie keurmerk veilig wonen