Werken bij Mercuur Montage?

Wij zoeken een Houtrotspecialist! 
32-40 uur

Als houtrotspecialist werk je voornamelijk op projecten waarbij meerdere reparaties verricht moeten worden aan deuren, kozijnen en/of ramen. Je komt samen te werken in een team met andere timmerlieden en/of schilders. Naast de houtrotreparaties verricht je ook – indien mogelijk – kleine timmerwerkzaamheden zoals het monteren van deuren, kozijnen, ramen. Jouw werkgebied is regio Amsterdam en je werkt hoofdzakelijk aan renovatie- en onderhoudsprojecten bij particulieren en bedrijven.

Over jou
Je hebt ervaring als timmerman én met houtrotreparaties. Jij bent je ervan bewust dat jij het visitekaartje van jouw werk en het bedrijf bent. Daarom werk je netjes en let je op de details. Omdat we veelal in bewoonde situaties werken vinden we het minstens zo belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, klantvriendelijk bent en de Nederlandse taal beheerst.

Heb je geen ervaring met houtrot of timmerwerk, maar ben je wel bereid om te leren? Ook dan mag je contact opnemen met ons, wij leiden je verder op. 

Van onze Houtrotspecialist verwachten wij verder:

  • Je hebt aantoonbare ervaring als houtrotspecialist;
  • Je hebt geen problemen met het werken in de buitenlucht;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je hebt een VCA diploma (of bereid dit te halen);
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;
  • Je bent woonachtig in regio Noord-Holland.


Dit krijg je van ons!

  • Een mooi salaris conform CAO;
  • Een leuke afwisselende baan op diverse projecten op verschillende locaties;
  • Een leuk en gedreven team om mee samen te werken.


Over Mercuur Montage
Mercuur Montage is een allround montagebedrijf en renovatiespecialist op het gebied van houten deuren, ramen en kozijnen, in met name monumentale panden in en rond Amsterdam. Als onderscheidend specialist kennen we de regels en houden we ons aan strenge wet- en regelgeving die van toepassing zijn op onderhoud en renovaties aan monumentale gebouwen in de stad. Het volledige renovatiewerk vind je bij ons onder één dak: we verzorgen het inmeten, de productie en montage van houten kozijnen en glas. Naast montagewerk verrichten wij onderhouds- en mutatiewerk. Mercuur Montage is onderdeel van Mercuur Bouw. 

Heb je interesse?
Neem contact op met Wouter Keppel via wouter@mercuurmontage.nl, of bel via 06 2152 0497.


We zoeken mensen die bij Mercuur Bouw een vast dienstverband aan willen gaan, zzp’ers hoeven niet te reageren. 
 

Politie keurmerk veilig wonen