Werken bij Mercuur Montage?

Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde glaszetter!
32-40 uur

Functieomschrijving
Als ervaren glaszetter ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van glas in kozijnen. Jouw werkgebied is regio Amsterdam en je werkt hoofdzakelijk aan renovatie- en onderhoudsprojecten bij particulieren en bedrijven. 

In deze functie van glaszetter ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van het oude glas, sponningen en kit en het eventueel herstellen van schade (bijvoorbeeld klein houtrot) aan kozijnen. Daarnaast dien je ook het glas en de kozijnen af te kitten en af te messen. Kwaliteit en vakmanschap zijn dus van groot belang en je haalt energie uit het tevreden stellen van de klant.

Over jou

  • Je hebt aantoonbare ervaring als glaszetter;
  • Je hebt geen problemen met het werken in de buitenlucht;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je hebt een VCA diploma (of bereid dit te halen);
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs;
  • Je bent woonachtig in regio Amsterdam/Waterland/Zaanstad.

Omdat we veelal in bewoonde situaties werken vinden we het minstens zo belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, klantvriendelijk bent en de Nederlandse taal beheerst.

Dit krijg je van ons!

  • Mooi salaris conform CAO;
  • Een leuke afwisselende baan op diverse projecten op verschillende locaties;
  • Een leuk en gedreven team om mee samen te werken;


Over Mercuur Montage
Mercuur Montage is een allround montagebedrijf en renovatiespecialist op het gebied van houten deuren en kozijnen, in met name monumentale panden in en rond Amsterdam. Als onderscheidend specialist kennen we de regels en houden we ons aan strenge wet- en regelgeving die van toepassing zijn op onderhoud en renovaties aan monumentale gebouwen in de stad. Het volledige renovatiewerk vind je bij ons onder één dak: we verzorgen het inmeten, de productie en montage van houten kozijnen en glas. Naast montagewerk verrichten wij onderhouds- en mutatiewerk. Mercuur Montage is onderdeel van Mercuur Bouw. 

Heb je interesse?
Neem contact op met Wouter Keppel via wouter@mercuurmontage.nl, of bel via 06 2152 0497.


We zoeken mensen die bij Mercuur Bouw een vast dienstverband aan willen gaan, zzp’ers hoeven niet te reageren. 

Politie keurmerk veilig wonen