Het nieuwe pand van Sportshop Pier Tol is uit de steigers en –al zeggen we het zelf– het ziet er nu al geweldig uit. Het door TBE Architecten ontworpen pand past met z’n klassieke stijl en getoogde kozijnen mooi in het huidige straatbeeld. De rondingen komen ook terug in de dakkapellen aan de zijde van de Populierenlaan. De rollagen boven de kozijnen zijn door Metselbedrijf Veerman-Rolie aangebracht en voorzien van hardstenen aanzetstukken en sluitstenen. Hetzelfde materiaal zien we terug als muurafdekker ter plaatse van de voorgevel aan de Julianaweg. 

Deze week zullen we (geheel volgens LEAN-planning) een aanvang maken met het stucwerk en het aftimmerwerk aan de binnenzijde van de sportzaak. Eerder realiseerde Mercuur Bouw de sloop van het oude pand, de aanleg van de kelder en uiteraard de ruwbouw.

» Sportshop Pier Tol op Facebook

Lees ook:
09-10-2014  Hoogste punt bereikt bij Sportshop Pier Tol
01-03-2014  Mercuur Bouw realiseert nieuwe Sportshop Pier Tol

Meer nieuws

Sportshop Pier Tol uit de steigers

Sportshop Pier Tol uit de steigers